Szolgáltatások

Kép, és szöveg gravírozása:

Vállaljuk mindenféle fénykép, portré, festmény, grafika, illetve szöveg megjelenítését különféle síremlékeken, urnaköveken a legváltozatosabb formában. Kis túlzással állíthatjuk, hogy ami fekete-fehérben papírra kinyomtatható, azt mi is tudjuk ábrázolni a sírköveken.

Grafikai tervezés:

Az általunk alkalmazott technológia számítógépes képszerkesztésen alapul, ezért minden egyes gravírozást grafikai tervezés előz meg. Hozott kép esetén (pl. portré) a lehetőségekhez mérten eltávolítjuk a karcokat, a koszfoltokat, de kérésre akár a teljes retusálást is elvégezzük.Néhány perces művelettől kezdődően ez a munkafázis akár napokig eltarthat attól függően, mennyire bonyolult az adott feladat. Ez utóbbira láthatnak egy példát itt.Az internet adta lehetőségeket kihasználva vállaljuk a megfelelő képanyag felkutatását, a hozott képanyag feldolgozását, illetve egy látványterv készítését, melyet e-mailen juttatunk el jóváhagyásra a megrendelőhöz.

Kivitelezés:

Alapvető profilunk a sírkőiparban a kép, illetve szöveg megjelenítése a gránit alapanyagon. Országos partnerhálózatunk kapcsán azonban segítséget tudunk nyújtani a síremlék teljes kivitelezéséhez, melynek minősége, anyagválasztása nagymértékben hozzájárul a mi munkák sikeréhez is. Napi kapcsolatban állunk mintegy 250 kőfaragóval Magyarországon; így nagyban leegyszerűsödik a szállítás, anyagválasztás és a kivitelezéssel kapcsolatos kommunikáció.

Szállítás:

Előzetes megállapodást követően vállaljuk a síremlék telephelyünkre való oda-vissza szállítását, amennyiben erre igény merül fel.

Szolgáltatás postai utánvéttel:

Az esetek egy részében nem magába a síremlékbe készül a kép, hanem egy fekete betétlapra, melyet utólag a sírkőbe süllyesztenek, így képezve azzal szerves egységet. Ebben az esetben van arra lehetőség, hogy - személyes kontaktus nélkül - postai utánvéttel küldjük el a kész gravírozást. Ehhez mindössze annyi kell, hogy a megrendelő eljuttassa cégünkhöz a képanyagot valamilyen formában (postán, vagy elektronikusan), és telefonon leegyeztessük a konkrét igényeket. Ebben az esetben 1cm, illetve 1,5 cm vastag, saját beszerzésű anyagra dolgozunk.

További információkért keressen minket telefonon, vagy e-mailben!